Etusivu Uutuudet Tarjoukset Uutiset Yhteydenotto Oma asiakastili Tuotekuvastot Kotisivu Korjaushuolto.fi
Tuoteryhmät
Tuotehaku
Anna tuotehaun hakusana
 
Laajennettu haku
Valmistajat
Uutuudet
IBC P80 kytkin Polaris 15-84
IBC P80 kytkin Polaris 15-84
460.00€
Tietosivut
Tietosuojaseloste / Kelkkavaraosat.fi

Tietosuojaseloste

Tämä on Yrityksen henkilötietolain (10 ja 24 §) ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste.

Rekisterinpitäjä:

Korjaushuolto A.Koskinen (y-tunnus: 2084005-8)

Verkkokauppa Kelkkavaraosat.fi

Tapionrinne 7G

63700 Ähtäri

Rekisteriasioista vastaava yhteyshenkilö:
Ari Koskinen
050-3783591

Rekisterin nimi:

Kelkkavaraosat.fi asiakasrekisteri

Mitä tietoja minusta kerätään?

Asiakasrekisteriin tallennetaan asiakkaan etunimi, sukunimi, katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maa, sähköpostiosoite, puhelinnumero, asioidessa käytetty kieli, asioidessa käytetty valuutta.

Yritysasiakkaalta tallennetaan lisäksi yrityksen nimi, y-tunnus ja alv-tunnus.

Lisäksi verkkokaupan tilaustietoihin tallennetaan asiakkaan tilauksen yhteydessä antamat tiedot, kuten tilauksen tuotesisältö, maksutapa ja toimitustapa.

Henkilötietoja käytetään:

  • Asiakassuhteen hoitamiseen.
  • Tilauksen toimitukseen ja käsittelyyn, sekä arkistointiin.
  • Tilastollisiin tarkoituksiin.
  • Markkinointitarkoituksiin.

Henkilötietojen käsittelyn oikeusperusteena on sopimus, suostumus tai oikeutettu etu.

Henkilötietojen käsittelyssä on huomioitu 25.5.2018 alkaen noudatettavan EU:n tietosuoja-asetuksen asettamat vaatimukset.

Kuinka kauan henkilötietojani säilytetään?

Säilytämme henkilötietojasi niin kauan, kuin on tarpeellista rekisterin käyttötarkoitusten toteuttamiseksi.

Lisäksi joitain tietoja voidaan säilyttää kauemmin niiltä osin kuin se on tarpeen laissa asetettujen velvollisuuksien, kuten kirjanpitoa ja kuluttajakauppaa koskevien vastuiden hoitamiseksi.

Tietojen luovutus kolmansille osapuolille:

Luovutamme henkilötietoja logistiikka ja maksupalvelu yhteistyökumppaneille, verkkokauppamme toiminnan mahdollistamiseksi.

Asiakkaan oikeudet Asiakkaana sinulla on seuraavat oikeudet:

  • Tarkistusoikeus.
  • Oikaisuoikeus.
  • Oikeus peruuttaa suostumus.
  • Poisto-oikeus.

 

Ostoskori
0 kpl
Kirjaudu sisään
Sähköpostiosoite:
Salasana:
Eniten ostetut
Männän neulalaakeri 20x25x22,8mm 35-507 Männän neulalaakeri 20x25x22,8mm 35-507
10.90€
Vuotsolainen suksimuovi 250mm 31-01 Vuotsolainen suksimuovi 250mm 31-01
72.90€
Tiivistesarja Lynx & Ski-Doo 600 710-278 Tiivistesarja Lynx & Ski-Doo 600 710-278
44.90€
Wössner mäntäsarja Lynx 600 03- Wössner mäntäsarja Lynx 600 03-
249.00€
Vuotsolainen suksimuovi 200mm 31-02 Vuotsolainen suksimuovi 200mm 31-02
72.90€
Maksutavat
Toimitustavat
Matkahuollon Bussipaketti8.90€
Toimituskulut päivittyvät automaattisesti ostoskorin sisällön mukaan.